به نقل از نمناک: سیستم بدنی زنان از مکانیسم منظمی به نام پریود و یا همان قاعدگی بهره مند است که با خارج کردن خون های آلوده بسیاری از اعضای بدن را بازسازی و جوان می سازد که در کنار این اعمال درد هایی را ایجاد می کند که با رعایت نکاتی می توان آنها را نیز کنترل کرد.
1- غلات:
بسیاری از غلاتی که ما به صورت روزمره استفاده می کنیم دارای قند ساده ای هستند که به سرعت در خون وارد شده و تحلیل می روند همانگونه که می دانید افت قند خون در این دوران بسیار شایع است پس مواد غذایی همچون برنج سفید، نان سفید، پاستا و مواد غذایی حاوی آرد سفید را تا پایان دوران پریود و قاعدگی تا حد امکان مصرف نکنید.
تمام مواد ذکر شده در بالا را با مواد غذایی که ارزش غذایی مستحکم تر و ماندگارتری دارند جا به جا کنید. مثل نان های قهوه ای و ...
2- کافئین را خط بزنید:
3- فست فودها را فراموش کنید:
4- تنقلات مصرف نکنید:
5- بستنی:
بستنی و انواع خوراکی های سرد با افزایش سردی مزاج دل درد را شدت می بخشد و دلپبچگی را به درد دوران قاعدگی می افزاید.
6- در مصرف چربی ها احتیاط کنید:
مواد غذایی با جربی های بالا و به خصوص چربی های حیوانی مانند روغن حیوانی، کره، پنیر پرچرب و... عملکرد پروستاگلانین هورمونی که انجام دهنده و ایفا کننده نقش اصلی در دوران پریود و قاعدگی است را بر هم ریخته و در زمان دفع ایجاد درد می کند.
بهترین روغن ها برای این دوران باز هم مانند همیشه روغن های طبیعی و پر خاصیت زیتون و نارگیل هستند.